Hvorfor vælge en serviceaftale

Gør-det-selv bølgen har ramt Danmark i stor stil. Vi danskere kan lide at klare arbejdet selv, ligegyldigt om det er plæneklipperen der skal fixes, eller om det er taget der skal repareres. Som udgangspunkt er denne udvikling ikke dårlig, men når det kommer til andre menneskers liv, er det ikke altid bedst at gøre det selv. Med en udvidet serviceaftale tager vi os af al arbejdet og sørger for, at hjertestarteren altid er vedligeholdt og fungerer.

Mange defekte hjertestartere i Danmark

En hjertestarter kan kun redde liv, hvis den virker. Desværre er der alt for mange hjertestartere der ikke har fået service siden, de blev opsat. Dette er et problem, da det er vigtigt at udskifte pads og batterier på hjertestarteren regelmæssigt. Hvis dette ikke gøres, kan hjertestarterens pads risikere at miste sine klisterevner, og batteriet kan blive defekt. Mange hjertestarts-ejere har selvfølgelig gode intentioner, og de har også planer om at vedligeholde hjertestarteren, men det kan altid udskydes til næste uge. Endnu værre er det, hvis hjertestarteren bliver stjålet og aldrig udskiftes igen. I tilfælde af tyveri stjæler tyve ofte kun hjertestarteren og lader skabet stå. Dette er et stort problem, da det resulterer i, at gode samaritter forgæves løber hen til et hjertestarterskab uden en hjertestarter.
Det er altid godt at have gode intentioner, men hvis en hjertestarter ikke serviceres, vedligeholdes og udskiftes i tilfælde af tyveri, så betyder de gode intentioner ikke meget.

 Meget værdi for pengene

Med en udvidet serviceaftale tager vi os af serviceringen og vedligeholdelsen. Så er du sikker på at hjertestarteren altid virker. Vi afsender nye pads og batterier en måned før udløbsdatoen på disse, og hvis hjertestarteren har været i brug, sender vi selvfølgelig også nye batterier og pads. En udvidet serviceaftale fungerer også som en forsikring. Hvis hjertestarteren skulle gå i stykker, blive stjålet eller forsvinde, så sørger vi for at udskifte hjertestarteren, og vi kræver ingen selvrisiko fra dig. Med en serviceaftale er du derfor altid sikker på, at hjertestarteren fungerer og er tilgængelig.
Hos os koster en udvidet serviceaftale kun 150 kr. (ekskl. moms) om måneden, og den varer i 5 år, hvorefter du frit kan forlænge serviceaftalen.

Få en serviceaftale allerede i dag

Det er muligt for alle hjertestarts-ejere at få en serviceaftale. Vi tilbyder serviceaftaler til alle hjertestartere, lige meget om den er købt gennem os eller andre hjertestartsudbydere. Vil du gerne vide mere om vores serviceaftaler, eller er du interesseret i at få en serviceaftale? Så kan du altid kontakte os via telefon: 20 26 26 45 eller via mail: kontor@hjertestartnu.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig med alle hjertestartsrelaterede spørgsmål.

Sørg for at din hjertestarter virker – Bestil en serviceaftale i dag

Start et hjerte, red et liv

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hvorfor sponsorere en hjertestarter

Få en sponsoreret hjertestarter og gør din virksomhed til en livredder